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Effectiveness of antibrowning agents applied by vacuum impregnation on minimally processed pear

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Effectiveness of antibrowning agents applied by vacuum impregnation on minimally processed pear

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Perez-Cabrera, L.; Cháfer Nácher, MT.; Chiralt, A.; González Martínez, MC. (2011). Effectiveness of antibrowning agents applied by vacuum impregnation on minimally processed pear. LWT - Food Science and Technology. 44(10):2273-2280. doi:10.1016/j.lwt.2011.04.007

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/99490

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Metadatos del ítem

Título: Effectiveness of antibrowning agents applied by vacuum impregnation on minimally processed pear
Autor: Perez-Cabrera, L. Cháfer Nácher, María Teresa Chiralt, A. González Martínez, María Consuelo
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Different isotonic solutions containing antibrowning compounds (EDTA, 4-hexylresorcinol, citrate and ascorbate), combined or not with calcium lactate, were applied to minimally processed (MP) pear samples (cv. Blanquilla) ...[+]
Palabras clave: Vacuum impregnation , Shelf life , Blanquilla variety , Colour , Microbiological stability
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
LWT - Food Science and Technology. (issn: 0023-6438 )
DOI: 10.1016/j.lwt.2011.04.007
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://doi.org/10.1016/j.lwt.2011.04.007
Tipo: Artículo

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