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Hernández, P.; López, A.; Marco, M.; Blasco, A. (2002). INFLUENCE OF MUSCLE TYPE, REFRIGERATION STORAGE AND GENETIC LINE ON ANTIOXIDANT ENZYME ACTIVITY IN RABBIT MEAT. World Rabbit Science. 10(4):141-146. https://doi.org/10.4995/wrs.2002.486
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/9988
Título: | INFLUENCE OF MUSCLE TYPE, REFRIGERATION STORAGE AND GENETIC LINE ON ANTIOXIDANT ENZYME ACTIVITY IN RABBIT MEAT | |
Autor: | Hernández, P. López, A. Marco, M. Blasco, A. | |
Fecha difusión: |
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Resumen: |
[EN] Oxidative processes in meat lead to meat quality
deterioration. Meat has endogenous antioxidants and prooxidants.
Our objective was to study the activity of the antioxidant enzymes
in two different lines of rabbit ...[+]
[FR] Les processus d'oxydations peuvent mener a la
détérioration de la qualité de la viande. La viande posséde des
antioxydants et des pco-oxydants endogénes. Notre objectif est
d'étudier l'activité d'enzymes antioxydantes ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |
Fuente: |
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DOI: |
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Editorial: |
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Versión del editor: | https://doi.org/10.4995/wrs.2002.486 | |
Código del Proyecto: |
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Tipo: |
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