- -

INFLUENCE OF MUSCLE TYPE, REFRIGERATION STORAGE AND GENETIC LINE ON ANTIOXIDANT ENZYME ACTIVITY IN RABBIT MEAT.

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

INFLUENCE OF MUSCLE TYPE, REFRIGERATION STORAGE AND GENETIC LINE ON ANTIOXIDANT ENZYME ACTIVITY IN RABBIT MEAT.

Mostrar el registro completo del ítem

Hernández, P.; López, A.; Marco, M.; Blasco, A. (2002). INFLUENCE OF MUSCLE TYPE, REFRIGERATION STORAGE AND GENETIC LINE ON ANTIOXIDANT ENZYME ACTIVITY IN RABBIT MEAT. http://hdl.handle.net/10251/9988.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/9988

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: INFLUENCE OF MUSCLE TYPE, REFRIGERATION STORAGE AND GENETIC LINE ON ANTIOXIDANT ENZYME ACTIVITY IN RABBIT MEAT.
Autor:
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Oxidative processes in meat lead to meat quality deterioration. Meat has endogenous antioxidants and prooxidants. Our objective was to study the activity of the antioxidant enzymes in two different lines of rabbit ...[+]


[FR] Les processus d'oxydations peuvent mener a la détérioration de la qualité de la viande. La viande posséde des antioxydants et des pco-oxydants endogénes. Notre objectif est d'étudier l'activité d'enzymes antioxydantes ...[+]
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial (by-nc)
Fuente:
(issn: 1257-5011 ) (eissn: 1989-8886 )
Editorial:
World Rabbit Science. ICTA. UPV
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem