MENGUAL RECUERDA, ANA; Tur-Viñes, Victoria; Juárez Varón, David(Frontiers Media SA, 2020-08-04)
[EN] Gastronomic experiences offer a set of stimuli that affect the customer's perception of chef-designed food. This empirical study aims to analyze the influence on the consumer, at a cerebral level, of the stimuli ...
Mateu Gisbert, Conrado(Universitat Politècnica de València, 2018-11-12)
[EN] This thesis presents a novel synthetic environment for supporting advanced
explorations of user interfaces and interaction modalities for future transport
systems. The main goal of the work is the definition of novel ...
Olmos Raya, Elena(Universitat Politècnica de València, 2021-05-03)
[ES] El Trastorno del Espectro Autista (TEA) es una afección compleja que se encuentra dentro de los llamados Trastornos del Neurodesarrollo. Está caracterizada por la presencia de disfunciones en las interacciones sociales, ...
The present study utilized the techniques of eye tracking and word association in order to collect attentional information and freely-elicited associations from consumers in response to changing specific attributes of the ...
[ES] Los patrones normales de movimiento ocular de lectura tienen 3 componentes principales: movimientos sacádicos que mueven los ojos de una palabra a otra, movimientos sacádicos que devuelven los ojos al comienzo de la ...
Juan Ripoll, Carla de(Universitat Politècnica de València, 2021-09-02)
[ES] Comprender el comportamiento humano en situaciones de riesgo, cómo los factores individuales y externos influyen en nuestras decisiones y en qué medida es posible influir y modificar nuestros comportamientos, constituye ...
[EN] The incorporation of new technologies as training methods, such as Virtual Reality (VR), facilitates the instruction task when compared to traditional approaches, which are showing strong limitations to engage young ...