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Dietary acrylamide: What happens during digestion

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Dietary acrylamide: What happens during digestion

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Sansano Tomás, M.; Heredia Gutiérrez, AB.; Peinado Pardo, I.; Andrés Grau, AM. (2017). Dietary acrylamide: What happens during digestion. Food Chemistry. 237:58-64. doi:10.1016/j.foodchem.2017.05.104

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/104249

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Metadatos del ítem

Título: Dietary acrylamide: What happens during digestion
Autor: Sansano Tomás, Mariola Heredia Gutiérrez, Ana Belén Peinado Pardo, Irene Andrés Grau, Ana María
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Fecha de fin de embargo: 2018-12-15
Resumen:
[EN] Acrylamide is a well-known potentially carcinogen compound formed during thermal processing as an intermediate of Maillard reactions. Three objectives were addressed: the impact of gastric digestion on acrylamide ...[+]
Palabras clave: Acrylamide , In vitro , Digestion , Kinetics , Bioaccessibility
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Chemistry. (issn: 0308-8146 )
DOI: 10.1016/j.foodchem.2017.05.104
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.05.104
Agradecimientos:
The authors would like to thank the Universitat Politecnica de Valencia for the PhD scholarship given to Mariola Sansano Tomas.
Tipo: Artículo

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