- -

Helicobacter pylori growth pattern in reference media and extracts from selected minimally processed vegetables

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Helicobacter pylori growth pattern in reference media and extracts from selected minimally processed vegetables

Mostrar el registro completo del ítem

Pina Pérez, MC.; González Pellicer, A.; Moreno Trigos, MY.; Ferrús Pérez, MA. (2017). Helicobacter pylori growth pattern in reference media and extracts from selected minimally processed vegetables. Food Control. 86:389-396. doi:10.1016/j.foodcont.2017.11.044

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/104449

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Helicobacter pylori growth pattern in reference media and extracts from selected minimally processed vegetables
Autor: Pina Pérez, Maria Consuelo González Pellicer, Ana Moreno Trigos, Mª Yolanda Ferrús Pérez, Mª Antonia
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería del Agua y del Medio Ambiente - Institut Universitari d'Enginyeria de l'Aigua i Medi Ambient
Fecha difusión:
Fecha de fin de embargo: 2019-04-01
Resumen:
[EN] Helicobacter pylori is an emergent foodborne pathogen of concern, the entrance of which into the food chain has been recently related with the possible contamination of raw or minimally processed vegetables. The present ...[+]
Palabras clave: Helicobacter pylori , Growth kinetics , RT-qPCR , Vegetables , Maximum specific growth rate , Gompertz growth model
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Control. (issn: 0956-7135 )
DOI: 10.1016/j.foodcont.2017.11.044
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://doi.org/10.1016/j.foodcont.2017.11.044
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2014-53875-R/ES/H. PYLORI Y OTROS HELICOBACTERS PATOGENOS EN AGUAS Y ALIMENTOS: DESARROLLO Y APLICACION DE HERRAMIENTAS MOLECULARES DIRIGIDAS A LA EVALUACION DEL RIESGO PARA EL CONSUMIDOR/
Agradecimientos:
The present research work has been supported by the funds provided by the Spanish Ministry of Economy and Competitiveness (MINECO) as HELICOFOOD project with reference AGL2014-53875-R. Postdoctoral contract of M.C. Pina-Perez ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem