- -

CHARACTERISTICS OF ANGORA RABBIT FIBRE 2 -THE INFLUENCE OF THE METHIONINE CONTENT IN FEED AND OF THE ENVIRONMENTAL TEMPERATURE ON FIBRE AND MEDULLA DIAMETER IN ANGORA WOOL

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

CHARACTERISTICS OF ANGORA RABBIT FIBRE 2 -THE INFLUENCE OF THE METHIONINE CONTENT IN FEED AND OF THE ENVIRONMENTAL TEMPERATURE ON FIBRE AND MEDULLA DIAMETER IN ANGORA WOOL

Mostrar el registro completo del ítem

Herrmann, S.; Lange, K.; Wortmann, F. (1996). CHARACTERISTICS OF ANGORA RABBIT FIBRE 2 -THE INFLUENCE OF THE METHIONINE CONTENT IN FEED AND OF THE ENVIRONMENTAL TEMPERATURE ON FIBRE AND MEDULLA DIAMETER IN ANGORA WOOL. http://hdl.handle.net/10251/10457.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/10457

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: CHARACTERISTICS OF ANGORA RABBIT FIBRE 2 -THE INFLUENCE OF THE METHIONINE CONTENT IN FEED AND OF THE ENVIRONMENTAL TEMPERATURE ON FIBRE AND MEDULLA DIAMETER IN ANGORA WOOL
Autor:
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The influence of different environmental factors on !he Angora wool quality was determined whilst investigating the effect of the methionine content in feed and of the environmental temperature on fibre and medulla ...[+]


[FR] Aprés avoir défini l'influence de différents facteurs environnementaux sur la qua/ité du poi/ Angora on a recherché f'influence du taux de méthionine de l'aliment et de la température ambiante sur la fibre et le ...[+]
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial (by-nc)
Fuente:
World Rabbit Science. (issn: 1257-5011 ) (eissn: 1989-8886 )
DOI: 10.4995/wrs.1996.288
Editorial:
World Rabbit Science. ICTA. UPV
Versión del editor: https://doi.org/10.4995/wrs.1996.288
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem