- -

On the investigation into the kinetics of the ultrasound-assisted atmospheric freeze drying of eggplant

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

On the investigation into the kinetics of the ultrasound-assisted atmospheric freeze drying of eggplant

Mostrar el registro completo del ítem

Colucci, D.; Fissore, D.; Mulet Pons, A.; Cárcel Carrión, JA. (2017). On the investigation into the kinetics of the ultrasound-assisted atmospheric freeze drying of eggplant. Drying Technology. 35(15):1818-1831. https://doi.org/10.1080/07373937.2016.1277738

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/109805

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: On the investigation into the kinetics of the ultrasound-assisted atmospheric freeze drying of eggplant
Autor: Colucci, Domenico Fissore, Davide Mulet Pons, Antonio Cárcel Carrión, Juan Andrés
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Fecha de fin de embargo: 2018-12-31
Resumen:
[EN] Atmospheric freeze drying is a highly attractive process for the dehydration of thermosensitive products, like food, due to the fact that water is removed at low temperature by sublimation. Unfortunately, drying times ...[+]
Palabras clave: Atmospheric freeze drying , Mathematical modelling , Ultraosund , Water difussivity
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Drying Technology. (issn: 0737-3937 )
DOI: 10.1080/07373937.2016.1277738
Editorial:
Taylor & Francis
Versión del editor: https://doi.org/10.1080/07373937.2016.1277738
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//PROMETEOII%2F2014%2F005/ES/Alimentos saludables y competitivos: intensificación de procesos de obtención%2Fpreservación de compuestos bioactivos. Secado e inactivación microbiana/enzimática asistida por ultrasonidos/
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//RTA2015-00060-C04-02/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support from Generalitat Valenciana (PROMETEOII/2014/005) and INIA (RTA2015-00060-C04-02).
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem