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Effect of microalgae incorporation on physicochemical and textural properties in wheat bread formulation

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Effect of microalgae incorporation on physicochemical and textural properties in wheat bread formulation

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García-Segovia, P.; Pagán Moreno, MJ.; Lara, IF.; Martínez Monzó, J. (2017). Effect of microalgae incorporation on physicochemical and textural properties in wheat bread formulation. Food Science and Technology International. 23(5):437-447. doi:10.1177/1082013217700259

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/111524

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Metadatos del ítem

Título: Effect of microalgae incorporation on physicochemical and textural properties in wheat bread formulation
Autor: García Segovia, Purificación Pagán Moreno, Mª Jesús Lara, I. F. Martínez Monzó, Javier
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The objective of this study was to evaluate the effect of the incorporation of different microalgae on physicochemical and textural properties of bread. Four species of microalgae Isochrysis galbana, Tetraselmissuecica, ...[+]
Palabras clave: Microalgae , Bread , Color , Texture
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Science and Technology International. (issn: 1082-0132 )
DOI: 10.1177/1082013217700259
Editorial:
SAGE Publications
Versión del editor: https://doi.org/10.1177/1082013217700259
Tipo: Artículo

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