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Relationship between cellulose chemical substitution, structure and fat digestion in o/w emulsions

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Relationship between cellulose chemical substitution, structure and fat digestion in o/w emulsions

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Espert, M.; Borreani, JAA.; Hernando Hernando, MI.; Quiles Chuliá, MD.; Salvador Alcaraz, A.; Sanz, MT. (2017). Relationship between cellulose chemical substitution, structure and fat digestion in o/w emulsions. Food Hydrocolloids. 69:76-85. https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2017.01.030

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/111610

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Título: Relationship between cellulose chemical substitution, structure and fat digestion in o/w emulsions
Autor: Espert, María Borreani, Jennifer Alexandra Audrey Hernando Hernando, Mª Isabel Quiles Chuliá, Mª Desamparados Salvador Alcaraz, Ana SANZ, MARÍA TERESA
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The effect of cellulose ether chemical substitution on the reduction of fat digestion in an o/w emulsion was investigated. Emulsions containing 47% sunflower oil and water were prepared with two types of hydroxypropyl ...[+]
Palabras clave: Cellulose ethers , Emulsion , Fat digestion , Rheology , Viscoelasticity , Microstructure , Fat replacer
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Hydrocolloids. (issn: 0268-005X )
DOI: 10.1016/j.foodhyd.2017.01.030
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2017.01.030
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2015-68923-C2-2-R/ES/FUNCIONALIDAD DE LOS HIDROCOLOIDES EN LA REDUCCION DE LA DIGESTIBILIDAD LIPIDICA IN VITRO DE EMULSIONES ALIMENTARIAS: REOLOGIA, ESTRUCTURA Y PERCEPCION SENSORIAL./
Agradecimientos:
Authors wish to thank Ministerio de Economia y Competitividad, Spain for financial support (Project AGL2015-68923-C2-1-R). We would also like to thank to to Mike Bennet for assistance with the English language of the manuscript.[+]
Tipo: Artículo

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