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Influence of air velocity and temperature on ultrasonically assisted low temperature drying of eggplant

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Influence of air velocity and temperature on ultrasonically assisted low temperature drying of eggplant

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Santacatalina, JV.; Soriano, J.; Cárcel Carrión, JA.; García Pérez, JV. (2016). Influence of air velocity and temperature on ultrasonically assisted low temperature drying of eggplant. Food and Bioproducts Processing. 100:282-291. https://doi.org/10.1016/j.fbp.2016.07.010

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/112086

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Título: Influence of air velocity and temperature on ultrasonically assisted low temperature drying of eggplant
Autor: Santacatalina, J. V. Soriano, J.R. Cárcel Carrión, Juan Andrés García Pérez, José Vicente
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The aim of this work was to evaluate the feasibility of power ultrasound (US) application during the low temperature drying (LTD) of eggplant, analyzing the influence of the process variables linked to the air flow ...[+]
Palabras clave: Dehydration , Temperature , Air velocity , Ultrasound , Modeling , Rehydration
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food and Bioproducts Processing. (issn: 0960-3085 )
DOI: 10.1016/j.fbp.2016.07.010
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.fbp.2016.07.010
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//BES-2010-033460/ES/BES-2010-033460/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//PROMETEOII%2F2014%2F005/ES/Alimentos saludables y competitivos: intensificación de procesos de obtención%2Fpreservación de compuestos bioactivos. Secado e inactivación microbiana/enzimática asistida por ultrasonidos/
info:eu-repo/grantAgreement/GV//PROMETEOII/2014/005/
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//DPI2012-37466-C03-03/ES/APLICACION DE LOS ULTRASONIDOS DE POTENCIA EN LA INTENSIFICACION DE PROCESOS DE SECADO A BAJA TEMPERATURA. ANALISIS DEL PROCESO Y EFICACIA ENERGETICA/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support of the Spanish Ministerio de Economia y Competitividad (MINECO) and the European Regional Development Fund (ERDF) through project DPI2012-37466-CO3-03 and the FPI fellowship ...[+]
Tipo: Artículo

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