- -

Impact of D-limonene synthase up- or down-regulation on sweet orange fruit and juice odor perception

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Impact of D-limonene synthase up- or down-regulation on sweet orange fruit and juice odor perception

Mostrar el registro completo del ítem

Rodríguez-Baixauli, AM.; Peris-Rodrigo, JE.; Redondo, A.; Shimada, T.; Costell, E.; Carbonell, I.; Rojas, C.... (2017). Impact of D-limonene synthase up- or down-regulation on sweet orange fruit and juice odor perception. Food Chemistry. 217:139-150. doi:10.1016/j.foodchem.2016.08.076

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/115122

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Impact of D-limonene synthase up- or down-regulation on sweet orange fruit and juice odor perception
Autor: Rodríguez-Baixauli, Ana María Peris-Rodrigo, Josep Enric Redondo, Ana Shimada, Takehiko Costell, Elvira Carbonell, Inmaculada Rojas, Cristina Peña, Leandro
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario Mixto de Biología Molecular y Celular de Plantas - Institut Universitari Mixt de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Citrus fruits are characterized by a complex mixture of volatiles making up their characteristic aromas, being the D-limonene the most abundant one. However, its role on citrus fruit and juice odor is controversial. ...[+]
Palabras clave: D-Limonene , Genetically-modified fruits , Sensory panel , Alcohols , Ethyl esters , Orange odor perception , OAV , Citrus sinensis
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Chemistry. (issn: 0308-8146 )
DOI: 10.1016/j.foodchem.2016.08.076
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.08.076
Agradecimientos:
We are grateful to Drs. Lorenzo Zacarias and M. Jesus Rodrigo (IATA-CSIC) for the GC-MS facilities and support. We would like to acknowledge also to Drs. Berta Alquezar and Elsa Pons for their critical review of the ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem