- -

Generation of bioactive peptides during food processing

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Generation of bioactive peptides during food processing

Mostrar el registro completo del ítem

Toldrá Vilardell, F.; Reig Riera, MM.; Aristoy Albert, MC.; Mora Soler, L. (2018). Generation of bioactive peptides during food processing. Food Chemistry. 267:395-404. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.06.119

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/115836

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Generation of bioactive peptides during food processing
Autor: Toldrá Vilardell, Fidel Reig Riera, Mª Milagro Aristoy Albert, María Concepción Mora Soler, Leticia
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Large amounts of peptides are naturally generated in foods through the proteolysis phenomena taking place during processing. Such proteolysis is carried out either by endogenous enzymes in ripened foods or by the ...[+]
Palabras clave: Proteolysis , Peptides , Bioactive peptides , Proteomics , Enzymes , Peptidases , Exo-peptidases
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Chemistry. (issn: 0308-8146 )
DOI: 10.1016/j.foodchem.2017.06.119
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.06.119
Título del congreso: 1st Food Chemistry Conference: Shaping the future of food quality, health and safety
Lugar del congreso: Amsterdam, The Netherlands
Fecha congreso: Octubre 30-Noviembre 01,2016
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/EC/FP7/312090/EU/Beneficial effects of dietary bioactive peptides and polyphenols on cardiovascular health in humans/
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2014-57367-R/ES/CUANTIFICACION MEDIANTE PROTEOMICA DE PEPTIDOS BIOACTIVOS Y%2FO AFECTADOS POR OXIDACION EN JAMON CURADO/
Agradecimientos:
The research leading to these results received funding from Grant AGL2014-57367-R from the Spanish Ministry of Economy, Industry and Competitivity and FEDER funds and from the European Union 7th Framework Programme ...[+]
Tipo: Artículo Comunicación en congreso

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem