- -

Monitoring honey adulteration with sugar syrups using an automatic pulse voltammetric electronic tongue

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Monitoring honey adulteration with sugar syrups using an automatic pulse voltammetric electronic tongue

Mostrar el registro completo del ítem

Sobrino-Gregorio, L.; Bataller Prats, R.; Soto Camino, J.; Escriche Roberto, MI. (2018). Monitoring honey adulteration with sugar syrups using an automatic pulse voltammetric electronic tongue. Food Control. 91:254-260. https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2018.04.003

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/115875

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Monitoring honey adulteration with sugar syrups using an automatic pulse voltammetric electronic tongue
Autor: Sobrino-Gregorio, Lara Bataller Prats, Román Soto Camino, Juan Escriche Roberto, Mª Isabel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Departamento de Química - Departament de Química
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Fecha de fin de embargo: 2019-09-01
Resumen:
[EN] The new tendency to detect adulterated honey is the development of affordable analytical equipment that is in-line and manageable, enabling rapid on site screening. Therefore, the aim of this work was to apply an ...[+]
Palabras clave: Honey adulteration , Syrups , Pulse voltammetry , Electronic tongue
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Control. (issn: 0956-7135 )
DOI: 10.1016/j.foodcont.2018.04.003
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2018.04.003
Título del congreso: 31st EFFoST International Conference. Food Science and Technology Challenges for the 21st Century - Research to Progress Society
Lugar del congreso: Sitges, Spain
Fecha congreso: Noviembre 13-16, 2017
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2016-77702-R/ES/DISEÑO DE UN BIOSENSOR DE ADN BASADO EN TECNOLOGIA HFF-QCM PARA LA DETECCION DE SUSTANCIAS ADULTERANTES EN MIEL/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//AICO%2F2015%2F104/
Agradecimientos:
This study forms part of the projects funded by the "Agencia Estatal de Investigacion" (AGL2016-77702-R) and by the "Generalitat Valenciana" (AICO/2015/104) of Spain, for which the authors are grateful.
Tipo: Artículo Comunicación en congreso

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem