- -

Influence of Low Glycaemic Index Sweeteners on Antioxidant, Sensory, Mechanical, and Physicochemical Properties of a Watermelon Jelly

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Influence of Low Glycaemic Index Sweeteners on Antioxidant, Sensory, Mechanical, and Physicochemical Properties of a Watermelon Jelly

Mostrar el registro completo del ítem

Rubio-Arraez, S.; Benavent, C.; Ortolá Ortolá, MD.; Castelló Gómez, ML. (2018). Influence of Low Glycaemic Index Sweeteners on Antioxidant, Sensory, Mechanical, and Physicochemical Properties of a Watermelon Jelly. Journal of Food Quality. 2018:1-7. https://doi.org/10.1155/2018/8412017

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/116278

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Influence of Low Glycaemic Index Sweeteners on Antioxidant, Sensory, Mechanical, and Physicochemical Properties of a Watermelon Jelly
Autor: Rubio-Arraez, Susana Benavent, Carme Ortolá Ortolá, Mª Dolores Castelló Gómez, María Luisa
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The replacement of sucrose by new noncariogenic and low glycaemic index sweeteners (isomaltulose and tagatose) and the addition of natural watermelon juice in jelly have been assessed in terms of composition, texture, ...[+]
Palabras clave: Watermelon , Jelly , Isomaltulose , Tagatose
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Journal of Food Quality. (issn: 0146-9428 )
DOI: 10.1155/2018/8412017
Editorial:
Blackwell Publishing
Versión del editor: http://doi.org/10.1155/2018/8412017
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//GV%2F2013%2F029/
Agradecimientos:
The authors would like to acknowledge the GVA projects GV/2013/029.
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem