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Development of a non-destructive detection system of Deep Pectoral Myopathy in poultry by dielectric spectroscopy

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Development of a non-destructive detection system of Deep Pectoral Myopathy in poultry by dielectric spectroscopy

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Traffano-Schiffo, MV.; Castro Giraldez, M.; Herrero Bosch, V.; Colom Palero, RJ.; Fito Suñer, PJ. (2018). Development of a non-destructive detection system of Deep Pectoral Myopathy in poultry by dielectric spectroscopy. Journal of Food Engineering. 237:137-145. https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2018.05.023

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/116718

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Metadatos del ítem

Título: Development of a non-destructive detection system of Deep Pectoral Myopathy in poultry by dielectric spectroscopy
Autor: Traffano-Schiffo, Maria Victoria Castro Giraldez, Marta Herrero Bosch, Vicente Colom Palero, Ricardo José Fito Suñer, Pedro José
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Electrónica - Departament d'Enginyeria Electrònica
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The trend in meat consumption has changed drastically in the last years, mainly due to the relationship of red and processed meats with cancer and cardiovascular diseases, which has caused a substantial growth in ...[+]
Palabras clave: Deep Pectoral Myopathy , Poultry , Chicken meat , Spectrophotometry , Radiofrequency
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2018.05.023
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2018.05.023
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2016-80643-R/ES/UTILIZACION DE LAS PROPIEDADES DIELECTRICAS EN EL CONTROL DE LA CALIDAD Y DE LA SEGURIDAD DE LA CARNE DE AVE/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support from: the Spanish Ministerio de Economia, Industria y Competitividad, Programa Estatal de I+D+i orientada a los Retos de la Sociedad AGL2016-80643-R, Agencia Estatal de ...[+]
Tipo: Artículo

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