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Jribi, S.; Gliguem, H.; Nagy, A.; Gabor Zsolt, N.; Szalóki-Dorkó, L.; Naàr, Z.; Bata-Vidàcs, I.... (2018). Evolution of “Chili” Tunisian landrace durum wheat sprouts properties after drying. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 619-625. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7377
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/117455
Título: | Evolution of “Chili” Tunisian landrace durum wheat sprouts properties after drying | |
Autor: | Jribi, Sarra Gliguem, Hela Nagy, Andras Gabor Zsolt, Nagy Szalóki-Dorkó, Lilla Naàr, Zoltan Bata-Vidàcs, Ildiko Marzougui, Sarra Cserhalmi, Zsuzsanna Debbabi, Hajer | |
Fecha difusión: |
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Resumen: |
[EN] Sprouting is a green technology contributing in improving cereals and pulses nutritional properties. However sprouts have a high water content limiting their shelf-life. This research focused on the impact of drying ...[+]
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Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |
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Versión del editor: | http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7377 | |
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