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Effects of different drying conditions on curcumin concentration in turmeric

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Effects of different drying conditions on curcumin concentration in turmeric

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Li, Q.; Driscoll, R.; Srzednicki, G. (2018). Effects of different drying conditions on curcumin concentration in turmeric. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 563-570. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7247

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/117460

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Título: Effects of different drying conditions on curcumin concentration in turmeric
Autor: Li, Qixin Driscoll, Robert Srzednicki, George
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Turmeric (Curcuma longa), belongs to Zingiberaceae family. The rhizomes contain bioactive compounds of the curcuminoids group (natural phenols). They are used in food and pharmaceutical industry. The aim of this ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Turmeric , Curcumin , Blanching , Extraction
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7247
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7247
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14, 2018
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

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