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Li, Q.; Driscoll, R.; Srzednicki, G. (2018). Effects of different drying conditions on curcumin concentration in turmeric. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 563-570. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7247
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/117460
Título: | Effects of different drying conditions on curcumin concentration in turmeric | |
Autor: | Li, Qixin Driscoll, Robert Srzednicki, George | |
Fecha difusión: |
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Resumen: |
[EN] Turmeric (Curcuma longa), belongs to Zingiberaceae family. The rhizomes contain bioactive compounds of the curcuminoids group (natural phenols). They are used in food and pharmaceutical industry. The aim of this ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |
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Editorial: |
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Versión del editor: | http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7247 | |
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