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Quality analysis of fresh and dried mangoes

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Quality analysis of fresh and dried mangoes

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Arendt, S.; Jodicke, K.; Hofacker, W.; Speckle, W. (2018). Quality analysis of fresh and dried mangoes. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 1591-1598. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7526

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/117699

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Metadatos del ítem

Título: Quality analysis of fresh and dried mangoes
Autor: Arendt, S. Jodicke, K. Hofacker, W. Speckle, W.
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Organic acids, sugar and colour define the quality and the taste of mangoes. The quality deteriorates during drying on a single-layer-dryer. Quality losses can be reduced by using drying parameters that influence the ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Organic acids , Sugars , Colour , Shrinkage , Thin-layer-dryer
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7526
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7526
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14, 2018
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/BMBF//031A247C/
Agradecimientos:
The underlying RELOAD-Project for this report is funded by the German Federal Ministry of Education and Research, grant number 031A247C. The responsibility for the content of this publication lies with the author.
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

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