- -

New technique of combined hot air and microwave drying to produce a new fiber ingredient from industrial by-products

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

New technique of combined hot air and microwave drying to produce a new fiber ingredient from industrial by-products

Mostrar el registro completo del ítem

Talens, C.; Castro Giráldez, M.; Fito Suñer, PJ. (2018). New technique of combined hot air and microwave drying to produce a new fiber ingredient from industrial by-products. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 49-56. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7875

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/118125

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: New technique of combined hot air and microwave drying to produce a new fiber ingredient from industrial by-products
Autor: Talens, Clara Castro Giráldez, Marta Fito Suñer, Pedro José
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The search for solutions to transform the by-products generated by the agri-food sector in high value-added ingredients is a priority. The aim of this research was to develop a microwave coupled with hot air drying ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Orange peel , Hot air-microwave drying , Thermodynamics , GAB model , Dietary fibre
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7875
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7875
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14, 2018
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem