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The influence of ethanol on the convective drying and on the nutritional quality of dekopon slices

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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The influence of ethanol on the convective drying and on the nutritional quality of dekopon slices

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Mello-Júnior, RED.; Resende, N.; Corrêa, J.; Pio, LA.; Carvalho, EE. (2018). The influence of ethanol on the convective drying and on the nutritional quality of dekopon slices. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 1799-1806. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7772

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/118232

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Metadatos del ítem

Título: The influence of ethanol on the convective drying and on the nutritional quality of dekopon slices
Autor: Mello-Júnior, Ronaldo Elias de Resende, Nathane Corrêa, Jefferson Pio, Leila Aparecida Carvalho, Elisângela Elena
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Dekopon or Hallabong (Citrus reticulate “Shiranui”) is a hybrid fruit that belongs to the citrus fruits. The scientific and commercial interests in dekopon is due to its nutritional composition. The objective of the ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Drying time , Vitamin C , Phenolic compounds , Antioxidant activity
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7772
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7772
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14, 2018
Agradecimientos:
The authors gratefully acknowledge CAPES (Coordination for the Improvement of Higher Education Personnel), CNPq (National Council for Scientific and Technological Development) and FAPEMIG (State of Minas Gerais Research ...[+]
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

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