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Akinola, A.; Ezeorah, SN.; Nwoko, EP. (2018). New model for the rehydration characteristics of white yam at different temperatures. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 237-244. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7337
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/118578
Título: | New model for the rehydration characteristics of white yam at different temperatures | |
Autor: | Akinola, Akinjide Ezeorah, S. N. Nwoko, E. P. | |
Fecha difusión: |
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Resumen: |
[EN] A new model describing the variation in the rehydration ratio with rehydration time for yam slices is presented here. Also presented, is a new model for the rehydration kinetics of yam slices. Mass and moisture content ...[+]
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Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |
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Versión del editor: | http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7337 | |
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