- -

New model for the rehydration characteristics of white yam at different temperatures

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

New model for the rehydration characteristics of white yam at different temperatures

Mostrar el registro completo del ítem

Akinola, A.; Ezeorah, SN.; Nwoko, EP. (2018). New model for the rehydration characteristics of white yam at different temperatures. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 237-244. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7337

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/118578

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: New model for the rehydration characteristics of white yam at different temperatures
Autor: Akinola, Akinjide Ezeorah, S. N. Nwoko, E. P.
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] A new model describing the variation in the rehydration ratio with rehydration time for yam slices is presented here. Also presented, is a new model for the rehydration kinetics of yam slices. Mass and moisture content ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Rehydration ratio models , Rehydration kinetic models , Yam , Weibull , Peleg and exponential models
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7337
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7337
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14, 2018
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem