Mostrar el registro completo del ítem
Moreno, J.; Zúñiga, P.; Guerra, M.; Mella, K. (2018). Ohmic heating/vacuum impregnation treatments on osmodehydrated apples enriched in polyphenols from concentrated pomegranate juice. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 707-714. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7872
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/118582
Título: | Ohmic heating/vacuum impregnation treatments on osmodehydrated apples enriched in polyphenols from concentrated pomegranate juice | |
Autor: | Moreno, Jorge Zúñiga, P. Guerra, M. Mella, K. | |
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] The aim of this work was to study the combination of osmodehydration (OD), coupled with Ohmic Heating (OH) and Pulsed Vacuum (PV) and to introduce natural compounds from a cryoconcentrated pomegranate juice (47°Brix) ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |
ISBN: |
|
|
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7872 | |
Título del congreso: |
|
|
Lugar del congreso: |
|
|
Fecha congreso: |
|
|
Código del Proyecto: |
|
|
Agradecimientos: |
|
|
Tipo: |
|