Mostrar el registro completo del ítem
Imamura, K.; Takeda, K.; Yamamoto, K.; Imanaka, H.; Ishida, N. (2018). Thermal stability of amorphous sugar matrix, dried from methanol, as an amorphous solid dispersion carrier. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 997-1004. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7716
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/118661
Título: | Thermal stability of amorphous sugar matrix, dried from methanol, as an amorphous solid dispersion carrier | |
Autor: | Imamura, Koreyoshi Takeda, K. Yamamoto, K. Imanaka, H. Ishida, N. | |
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] Developing a technique to disperse hydrophobic ingredients homogeneously in a water-soluble solid matrix (solid dispersion) is one of the topics that have been extensively investigated in the pharmaceutical and food ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |
ISBN: |
|
|
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7716 | |
Título del congreso: |
|
|
Lugar del congreso: |
|
|
Fecha congreso: |
|
|
Tipo: |
|