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Colucci, D.; Fisore, D.; Rosselló, C.; Carcel Carrión, JA. (2018). On the effect of ultrasound-assisted atmospheric freeze-drying on the antioxidant properties of eggplant. Food Research International. 106:580-588. https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.01.022
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/120153
Título: | On the effect of ultrasound-assisted atmospheric freeze-drying on the antioxidant properties of eggplant | |
Autor: | Colucci, D. Fisore, D. Rosselló, C. Carcel Carrión, Juan Andrés | |
Entidad UPV: |
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Fecha difusión: |
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Resumen: |
[EN] The low operating temperatures employed in atmospheric freeze-drying permits an effective drying of heat sensitive products, without any impairment of their quality attributes. When using power ultrasound, the drying ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |
Fuente: |
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DOI: |
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Editorial: |
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Versión del editor: | http://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.01.022 | |
Código del Proyecto: |
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