- -

Screening for Salt Tolerance in Four Local Varieties of Phaseolus lunatus from Spain

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Screening for Salt Tolerance in Four Local Varieties of Phaseolus lunatus from Spain

Mostrar el registro completo del ítem

Arteaga-Castillo, SM.; Al Hassan, M.; Bandara, WMC.; Yabor, L.; Llinares Palacios, JV.; Boscaiu, M.; Vicente, O. (2018). Screening for Salt Tolerance in Four Local Varieties of Phaseolus lunatus from Spain. Agriculture. 8(12). https://doi.org/10.3390/agriculture8120201

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/120601

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Screening for Salt Tolerance in Four Local Varieties of Phaseolus lunatus from Spain
Autor: Arteaga-Castillo, Sugenith Margarita Al Hassan, Mohamad Bandara, Wijesinghe M. Chaminda Yabor, Lourdes Llinares Palacios, Josep Vicent Boscaiu, Monica Vicente, Oscar
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Universitat Politècnica de València. Departamento de Química - Departament de Química
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ecosistemas Agroforestales - Departament d'Ecosistemes Agroforestals
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] This study assessed the responses of four local Spanish cultivars of Phaseolus lunatus (lima bean) to moderate salinity. For three weeks, plants were exposed to increasing salinity (50-150 mM NaCl) under greenhouse ...[+]
Palabras clave: Lima bean , Salt tolerance , Growth parameters , Ionic homeostasis , Osmolytes , Proline
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Agriculture. (eissn: 2077-0472 )
DOI: 10.3390/agriculture8120201
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: http://doi.org/10.3390/agriculture8120201
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem