- -

Life cycle assessment applied to different citrus farming systems in Spain and Italy

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Life cycle assessment applied to different citrus farming systems in Spain and Italy

Mostrar el registro completo del ítem

Nicolò, BF.; De Salvo, MC.; Ramírez-Sanz, C.; Estruch-Guitart, V.; Sanjuán Pellicer, MN.; Falcone, G.; Strano, A. (2018). Life cycle assessment applied to different citrus farming systems in Spain and Italy. Agroecology and Sustainable Food Systems. 42(10):1092-1105. https://doi.org/10.1080/21683565.2018.1490942

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/120635

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Life cycle assessment applied to different citrus farming systems in Spain and Italy
Autor: Nicolò, B. F. De Salvo, Maria Cristina Ramírez-Sanz, Clara Estruch-Guitart, Vicente Sanjuán Pellicer, María Nieves Falcone, G. Strano, A.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Economía y Ciencias Sociales - Departament d'Economia i Ciències Socials
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The increasing environmental awareness of the actors of agrofood supply chains has led to the implementation of new tools to analyze the impacts generated during agricultural practices. The impacts depend not only on ...[+]
Palabras clave: Life cycle assessment , Citrus farming systems , Environmental performances , Environmental sustainability
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Agroecology and Sustainable Food Systems. (issn: 2168-3565 )
DOI: 10.1080/21683565.2018.1490942
Editorial:
Taylor & Francis
Versión del editor: http://doi.org/10.1080/21683565.2018.1490942
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem