- -

El sector alimentario en España: Empresas innovadoras

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

El sector alimentario en España: Empresas innovadoras

Show full item record

Sanmartín Masiá, B. (2019). El sector alimentario en España: Empresas innovadoras. http://hdl.handle.net/10251/124481

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/124481

Files in this item

Item Metadata

Title: El sector alimentario en España: Empresas innovadoras
Author:
Director(s): Hervás Oliver, Jose Luis
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Organización de Empresas - Departament d'Organització d'Empreses
Universitat Politècnica de València. Facultad de Administración y Dirección de Empresas - Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses
Read date / Event date:
2019-07-15
Issued date:
Abstract:
[EN] The food sector in Spain has undergone a great evolution in recent years. Continuous changes in demand, the emergence of new products and new society habits have made food industry into a continuously evolving sector. ...[+]


[ES] El sector alimentario en España ha experimentado una gran evolución en los últimos años. Los continuos cambios en la demanda, la aparición de nuevos productos en el mercado y el cambio de hábitos de la sociedad han ...[+]
Subjects: Spain , Innovation , Technologies , Food , Nuevas tecnologías , I+D+i , Alimentación , I+D , España , Innovación , Sector alimentario
Copyrigths: Cerrado
degree: Grado en Administración y Dirección de Empresas-Grau en Administració i Direcció d'Empreses
Type: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

Location


 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record