- -

El sector alimentario en España: Empresas innovadoras

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

El sector alimentario en España: Empresas innovadoras

Show simple item record

Files in this item

dc.contributor.advisor Hervás Oliver, Jose Luis es_ES
dc.contributor.author Sanmartín Masiá, Beatriz es_ES
dc.coverage.spatial east=-3.7492200000000366; north=40.46366700000001; name=Paseo del Marqués de Monistrol, 28023 Madrid, Espanya es_ES
dc.date.accessioned 2019-07-30T11:12:53Z
dc.date.available 2019-07-30T11:12:53Z
dc.date.created 2019-07-15
dc.date.issued 2019-07-30 es_ES
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10251/124481
dc.description.abstract [EN] The food sector in Spain has undergone a great evolution in recent years. Continuous changes in demand, the emergence of new products and new society habits have made food industry into a continuously evolving sector. An analysis of the food sector at national level will be carried out, detailing also the changes that have taken place in recent years. Moreover, the impact of this sector over Valencian Community economy will be studied, considering the employment that this sector generates and its contribution to the GDP. To conclude the work, several innovative companies will be analyzed, studying their strategies, products and the way in which they differ from their direct competitors. es_ES
dc.description.abstract [ES] El sector alimentario en España ha experimentado una gran evolución en los últimos años. Los continuos cambios en la demanda, la aparición de nuevos productos en el mercado y el cambio de hábitos de la sociedad han convertido la industria alimentaria en un sector en continua evolución. El objetivo del trabajo es realizar un análisis del sector alimentario a nivel nacional, detallando también los cambios que se han producido en estos últimos años. Por otra parte, se estudiará el impacto que tiene el sector alimentario sobre la economía en la Comunidad Valenciana, considerando el empleo que dicho sector genera y su contribución al PIB de la comunidad. Finalmente, se analizarán varias empresas innovadoras, estudiando sus estrategias, productos y la manera en la que se diferencian de sus competidores más directos. es_ES
dc.format.extent 98 es_ES
dc.language Español es_ES
dc.rights Reserva de todos los derechos es_ES
dc.subject Spain es_ES
dc.subject Innovation es_ES
dc.subject Technologies es_ES
dc.subject Food es_ES
dc.subject Nuevas tecnologías es_ES
dc.subject I+D+i es_ES
dc.subject Alimentación es_ES
dc.subject I+D es_ES
dc.subject España es_ES
dc.subject Innovación es_ES
dc.subject Sector alimentario es_ES
dc.subject.classification ORGANIZACION DE EMPRESAS es_ES
dc.subject.other Grado en Administración y Dirección de Empresas-Grau en Administració i Direcció d'Empreses es_ES
dc.title El sector alimentario en España: Empresas innovadoras es_ES
dc.type Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado es_ES
dc.rights.accessRights Cerrado es_ES
dc.contributor.affiliation Universitat Politècnica de València. Departamento de Organización de Empresas - Departament d'Organització d'Empreses es_ES
dc.contributor.affiliation Universitat Politècnica de València. Facultad de Administración y Dirección de Empresas - Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses es_ES
dc.description.bibliographicCitation Sanmartín Masiá, B. (2019). El sector alimentario en España: Empresas innovadoras. http://hdl.handle.net/10251/124481 es_ES
dc.description.accrualMethod TFGM es_ES
dc.relation.pasarela TFGM\58107 es_ES


This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record