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Development of dried probiotic apple cubes incorporated with Lactobacillus casei NRRL B-442

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Development of dried probiotic apple cubes incorporated with Lactobacillus casei NRRL B-442

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Rodrigues, S.; Silva, LCA.; Mulet Pons, A.; Carcel Carrión, JA.; Fernandes, FA. (2018). Development of dried probiotic apple cubes incorporated with Lactobacillus casei NRRL B-442. Journal of Functional Foods. 41:48-54. https://doi.org/10.1016/j.jff.2017.12.042

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/125129

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Título: Development of dried probiotic apple cubes incorporated with Lactobacillus casei NRRL B-442
Autor: Rodrigues,S. Silva, Luis C. A. Mulet Pons, Antonio Carcel Carrión, Juan Andrés Fernandes, Fabiano A.N.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Máquinas y Motores Térmicos - Departament de Màquines i Motors Tèrmics
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] This work presents the development of a probiotic dried apple snack consisting of dried apple cubes impregnated with Lactobacillus casei NRRL B-442. Apple cubes were impregnated with probiotic microorganisms and dried ...[+]
Palabras clave: Probiotics , Lactobacillus casei , Drying kinetics , Ultrasound , Apple
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Journal of Functional Foods. (issn: 1756-4646 )
DOI: 10.1016/j.jff.2017.12.042
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://doi.org/10.1016/j.jff.2017.12.042
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//PROMETEOII%2F2014%2F005/ES/Alimentos saludables y competitivos: intensificación de procesos de obtención%2Fpreservación de compuestos bioactivos. Secado e inactivación microbiana/enzimática asistida por ultrasonidos/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support of Generalitat Valenciana (PROMETEOII/2014/005) from Spain, and the financial support and the award of a scholarship of CNPq from Brazil.
Tipo: Artículo

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