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Application of hyperspectral imaging combined with chemometrics for the non-destructive evaluation of the quality of fruit in postharvest

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Application of hyperspectral imaging combined with chemometrics for the non-destructive evaluation of the quality of fruit in postharvest

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Munera Picazo, SM. (2019). Application of hyperspectral imaging combined with chemometrics for the non-destructive evaluation of the quality of fruit in postharvest [Tesis doctoral no publicada]. Universitat Politècnica de València. https://doi.org/10.4995/Thesis/10251/125954

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/125954

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Título: Application of hyperspectral imaging combined with chemometrics for the non-destructive evaluation of the quality of fruit in postharvest
Autor: Munera Picazo, Sandra María
Director(es): Aleixos Borrás, María Nuria Blasco Ivars, José
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha acto/lectura:
2019-07-04
Fecha difusión:
Resumen:
[ES] El objetivo de esta tesis doctoral es evaluar la técnica de imagen hiperespectral en el rango visible e infrarrojo cercano, en combinación con técnicas quimiométricas para la evaluación de la calidad de la fruta en ...[+]


[CA] L'objectiu de la present tesi doctoral se centra en avaluar la capacitat de la imatge hiperespectral en el rang visible i infraroig pròxim, en combinació amb mètodes quimiomètrics, per a l'avaluació de la qualitat de ...[+]


[EN] The objective of this doctoral thesis is to evaluate the potential of the hyperspectral imaging in the visible and near infrared range in combination with chemometrics for the assessment of the postharvest quality of ...[+]
Palabras clave: Hyperspectral imaging , Fruit quality , Food technology
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
DOI: 10.4995/Thesis/10251/125954
Editorial:
Universitat Politècnica de València
Descripción: Tesis por compendio
Tipo: Tesis doctoral

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