- -

Slow Food, Centro Gastronómico de La Albufera

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Slow Food, Centro Gastronómico de La Albufera

Show full item record

Asatryan, S. (2018). Slow Food, Centro Gastronómico de La Albufera. http://hdl.handle.net/10251/126603

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/126603

Files in this item

Item Metadata

Title: Slow Food, Centro Gastronómico de La Albufera
Author: Asatryan, Sevak
Director(s): Salazar Fraile, Carlos
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Proyectos Arquitectónicos - Departament de Projectes Arquitectònics
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Arquitectura - Escola Tècnica Superior d'Arquitectura
Read date / Event date:
2018-07-23
Issued date:
Abstract:
[ES] El objetivo del proyecto es encontrar el comun denominador entre gastronomia y paisaje, entre cultura y naturaleza. Para ello, se trata de proyectar los espacios necesarios para llevar a cabo las actividades que surgen ...[+]


[EN] The objective of the project is to find the common denominator between gastronomy and landscape, between culture and nature. To do this, the necessary spaces are projected to carry out the activities that arise from ...[+]
Subjects: Paisaje , Albufera , Gastronomía , Taller2 , El Palmar , Slow Food , Landscape , Gastronomy , Culinary Center
Copyrigths: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Máster Universitario en Arquitectura-Màster Universitari en Arquitectura
Type: Tesis de máster

Location


 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record