- -

Diseño de desarrollo de una galleta light: valoración físico-química y sensorial

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Diseño de desarrollo de una galleta light: valoración físico-química y sensorial

Show full item record

Javier Pisco, PDR. (2010). Diseño de desarrollo de una galleta light: valoración físico-química y sensorial. http://hdl.handle.net/10251/13274

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/13274

Files in this item

Item Metadata

Title: Diseño de desarrollo de una galleta light: valoración físico-química y sensorial
Author:
Director(s): García Segovia, Purificación
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Servicio de Alumnado - Servei d'Alumnat
Read date / Event date:
2010-12
Issued date:
Abstract:
This work intended to develop a light biscuit, replacing sugars and part of the fat from a traditional recipe of fiber by substitutes of sugars and fat replacers. With the help of a RECIPE software, there were three types ...[+]
Subjects: Galletas light , Sustitutos azúcar , Sustitutos grasas , Análisis preferencia
Copyrigths: Cerrado
degree: Máster Universitario en Ciencia e Ingeniería de los Alimentos-Màster Universitari en Ciencia i Enginyeria dels Aliments
Type: Tesis de máster

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record