Mostrar el registro completo del ítem
Fernandes, FA.; Rodrigues, S.; García Pérez, JV.; Carcel Carrión, JA. (2016). Effects of ultrasound-assisted air-drying on vitamins and carotenoids of cherry tomatoes. Drying Technology. 34(8):986-996. https://doi.org/10.1080/07373937.2015.1090445
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/140234
Título: | Effects of ultrasound-assisted air-drying on vitamins and carotenoids of cherry tomatoes | |
Autor: | Fernandes, Fabiano A.N., Rodrigues,S. | |
Entidad UPV: |
|
|
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] This work examined the influence of the ultrasonic-assisted air-drying on the dehydration of cherry
tomatoes (Solanum lycopersicum var. cerasiforme) and on the availability of vitamins B, E, and
carotenoids in the ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Cerrado | |
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | https://doi.org/10.1080/07373937.2015.1090445 | |
Código del Proyecto: |
|
|
Agradecimientos: |
|
|
Tipo: |
|