- -

Modified sodium caseinate films as releasing carriers of lysozyme

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Modified sodium caseinate films as releasing carriers of lysozyme

Mostrar el registro completo del ítem

Mendes De-Souza, P.; Fernandez, A.; Lopez-Carballo, G.; Gavara Clemente, R.; Hernández-Muñoz, P. (2010). Modified sodium caseinate films as releasing carriers of lysozyme. Food Hydrocolloids. 24(4):300-306. https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2009.10.005

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/140855

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Modified sodium caseinate films as releasing carriers of lysozyme
Autor: Mendes de-Souza, Poliana Fernandez, A. Lopez-Carballo, Gracia Gavara Clemente, Rafael Hernández-Muñoz, Pilar
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Films made of sodium caseinate containing lysozyme where modified by chemical or biochemical crosslinkers to achieve a controlled release of the antimicrobial lysozyme. Kinetic studies in buffered solutions at pH ...[+]
Palabras clave: Active packaging , Edible coatings , Lysozyme , Sodium caseinate , Crosslinking , Matrix modification , Controlled release
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Food Hydrocolloids. (issn: 0268-005X )
DOI: 10.1016/j.foodhyd.2009.10.005
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2009.10.00
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MEC//AGL2007-65936-C02-01/ES/OPTIMIZACION DE NANOCOMPUESTOS CON CAPACIDAD ANTIMICROBIANA Y SUSCEPTORA DE MICROONDAS PARA SU APLICACION EN ENVASES ALIMENTARIOS COMPATIBLES CON METODOS DE CONSERVACION TRADICIONALES Y EMERGENTES/
info:eu-repo/grantAgreement/MEC//CSD2007-00063/ES/Nuevos Ingredientes de Alimentos Funcionales para Mejorar la Salud/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//BFPI%2F2008%2F230/
Agradecimientos:
Authors thank the Spanish Comision Interministerial de Ciencia y Tecnologia for financial support under contract AGL07-65936-C02 and the Consolider Project Fun-C-Food CSD2007-00063 from the Spanish Ministry of Science an ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem