- -

Centro Culinario, "El Gallo" : Arquitectura sensorial

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Centro Culinario, "El Gallo" : Arquitectura sensorial

Show full item record

Pascual Elías, L. (2018). Centro Culinario, "El Gallo" : Arquitectura sensorial. http://hdl.handle.net/10251/141062

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/141062

Files in this item

Item Metadata

Title: Centro Culinario, "El Gallo" : Arquitectura sensorial
Author:
Director(s): Navarro Bosch, Ana María
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Proyectos Arquitectónicos - Departament de Projectes Arquitectònics
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Arquitectura - Escola Tècnica Superior d'Arquitectura
Read date / Event date:
2018-09-25
Issued date:
Abstract:
[ES] El proyectar una escuela de alta cocina con restaurante en pleno corazón histórico-cultural del bajo Albaycin (Granada), es una oportunidad para poner en valor la gastronomía como una experiencia sensorial y llevarla ...[+]


[EN] To project a high standing cooking school with and a restaurant in the historical cultural hearth of lower Albaycin (Granada), is an oportunity to emphasize the gastronomy as a sensorial experience and take it beyond ...[+]
Subjects: Albayzín (Granada : Barrio) , Albaicín (Granada : barrio) , Restaurantes , Restaurants , Cooking schools , Escuelas de cocina , Escuela culinaria , Muro , Tapia , Tierra
Copyrigths: Cerrado
degree: Grado en Arquitectura-Grau en Arquitectura
Type: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

Location


 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record