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Slow Food: restaurant i escola de cuina en l'Albufera

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

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Slow Food: restaurant i escola de cuina en l'Albufera

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dc.contributor.advisor Campos González, Carlos es_ES
dc.contributor.advisor Herrero Vicent, Pascual es_ES
dc.contributor.advisor Salvador Luján, Nuria es_ES
dc.contributor.author Casabán Garcés, Amparo es_ES
dc.coverage.spatial east=-0.3194902; north=39.3119754; name=Carrer del Santíssim Crist de la Salut, 18, 46012 València, Valencia, Espanya es_ES
dc.date.accessioned 2020-04-23T07:11:03Z
dc.date.available 2020-04-23T07:11:03Z
dc.date.created 2018-09-24
dc.date.issued 2020-04-23 es_ES
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10251/141362
dc.description.abstract [CA] Un dels objectius de l'slow food és la posada en valor dels productes alimenticis i les modalitats de producció lligades al territori, la seua cultura i béns culturals. D'aquesta manera, en el context de l'Albufera en general i el Palmar en particular, el projecte de restaurant i escola de cuina pretén ser una macla entre la tradició, molt vinculada al cultiu i producció de l'arròs, i les noves formes de turisme gastronòmic. Ubicat en la parcel.la de la Trillaora del Tocaio, el complex aprofita el seu entorn privilegiat, amb un tancat d'arròs propi i junt al canal principal per a ser un punt d'esplai on gaudir del paisatge i la gastronomia. es_ES
dc.description.abstract [ES] Uno de los objetivos del slow food es la puesta en valor de los productos alimenticios y las modalidades de producción ligadas al territorio, su cultura y bienes culturales. De esta manera, en el contexto de la Albufera en general y del Palmar en particular, el proyecto de restaurante y escuela de cocina pretende ser un nexo entre la tradición, muy vinculada al cultivo y producción del arroz, y las nuevas formas de turismo gastronómico. Situado en la parcela de la Trillaora del Tocaio, el complejo aprovecha su entorno privilegiado con un tancat de arroz propio y junto al canal principal para ser un punto de recreo donde disfrutar del paisaje y la gastronomía. es_ES
dc.description.abstract [EN] One of the objectives of the slow food is the put in value of the food products and mits ways of cooking linked to its emplacement, culture and cultural assets. In this way, in context of l'Albufera in general and Palmar in particular, the restaurant and cooking school project wants to be a nexus between the tradition, very linked to the farming and production of the rice, and the new ways of gastronomic tourism. Located on the plot of the Trillaora del Tocaio, the complex takes profit of its amazing emplacement with an own rice field and next to the main channel to be a place where everybody can enjoy the great landscape and gastronomy. es_ES
dc.format.extent 171 es_ES
dc.language Catalán es_ES
dc.publisher Universitat Politècnica de València es_ES
dc.rights Reserva de todos los derechos es_ES
dc.subject Restaurantes es_ES
dc.subject Escuelas de cocina es_ES
dc.subject Paisaje es_ES
dc.subject Arquitectura es_ES
dc.subject Rehabilitación es_ES
dc.subject Restaurants es_ES
dc.subject Cooking schools es_ES
dc.subject Landscape es_ES
dc.subject Architecture es_ES
dc.subject Rehabilitation es_ES
dc.subject.classification PROYECTOS ARQUITECTONICOS es_ES
dc.subject.classification COMPOSICION ARQUITECTONICA es_ES
dc.subject.other Máster Universitario en Arquitectura-Màster Universitari en Arquitectura es_ES
dc.title Slow Food: restaurant i escola de cuina en l'Albufera es_ES
dc.title.alternative Slow Food: restaurante y escuela de cocina en la Albufera es_ES
dc.type Tesis de máster es_ES
dc.rights.accessRights Cerrado es_ES
dc.contributor.affiliation Universitat Politècnica de València. Departamento de Proyectos Arquitectónicos - Departament de Projectes Arquitectònics es_ES
dc.contributor.affiliation Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Arquitectura - Escola Tècnica Superior d'Arquitectura es_ES
dc.description.bibliographicCitation Casabán Garcés, A. (2018). Slow Food: restaurant i escola de cuina en l'Albufera. http://hdl.handle.net/10251/141362 es_ES
dc.description.accrualMethod TFGM es_ES
dc.relation.pasarela TFGM\85109 es_ES


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