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Study of the cheese salting process by dielectric properties at microwave frequencies

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Study of the cheese salting process by dielectric properties at microwave frequencies

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Velazquez-Varela, J.; Castro Giraldez, M.; Cuibus, L.; Tomás-Egea, JÁ.; Socaciu, C.; Fito Suñer, PJ. (2018). Study of the cheese salting process by dielectric properties at microwave frequencies. Journal of Food Engineering. 224:121-128. https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2017.12.024

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/141456

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Título: Study of the cheese salting process by dielectric properties at microwave frequencies
Autor: Velazquez-Varela, Jose Castro Giraldez, Marta Cuibus, Lucian Tomás-Egea, Juan Ángel Socaciu, C. Fito Suñer, Pedro José
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The salting process involves complex phenomena that affect the overall quality of cheese due to its effect on water activity and induced biochemical changes. The permittivity of cheese was analysed throughout the ...[+]
Palabras clave: Cheese , Brining , Permittivity , Sodium chloride
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2017.12.024
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2017.12.024
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/ESF//POSDRU%2F159%2F1.5%2FS%2F132765/
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2016-80643-R/ES/UTILIZACION DE LAS PROPIEDADES DIELECTRICAS EN EL CONTROL DE LA CALIDAD Y DE LA SEGURIDAD DE LA CARNE DE AVE/
Agradecimientos:
The authors acknowledge financial support from the Spanish Ministerio de Economia, Industria y Competitividad, Programa Estatal de I+D+i orientada a los Retos de la Sociedad AGL2016-80643-R. Author J. Velazquez-Varela ...[+]
Tipo: Artículo

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