- -

PRA-A0185 centro de especialización gastronómica Redolins

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

PRA-A0185 centro de especialización gastronómica Redolins

Show full item record

Fabra Pérez, G. (2018). PRA-A0185 centro de especialización gastronómica Redolins. http://hdl.handle.net/10251/141470

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/141470

Files in this item

Item Metadata

Title: PRA-A0185 centro de especialización gastronómica Redolins
Secondary Title: Tancat de Redolins : Centro de especialización gastronómico
Author: Fabra Pérez, Gabriel
Director(s): García-Burgos Vijande, Alberto Lillo Navarro, Manuel
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Proyectos Arquitectónicos - Departament de Projectes Arquitectònics
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Arquitectura - Escola Tècnica Superior d'Arquitectura
Read date / Event date:
2018-07-24
Issued date:
Abstract:
[ES] El proyecto se ubica en la parcela de la trilladora del tocaio. El programa se divide en dos elementos principales. Una escuela de cocina y un pequeño restaurante-taller donde se enseña a cocinar platos típicos de ...[+]


[EN] This Project is located at la Trilladora del Tocaio. This program is divided into two main parts: a cooking school and a small retaurant-workshop where the visitors learn to cook typical dishes of the Valencian cuisine. ...[+]
Subjects: Reutilización , Restauración , El Palmar (Valencia) , La Albufera (Valencia) , La Trilladora del Tocaio (El Palmar, Valencia) , Escuelas de cocina , Restaurants , Rehabilitation , Reuse , Cooking schools , Centro de Investigacion , Slow food , Redolins
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
degree: Grado en Arquitectura-Grau en Arquitectura
Type: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

Location


 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record