- -

Complejo Gastronómico del Tocaio

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Complejo Gastronómico del Tocaio

Show full item record

Graullera Plaza, A. (2018). Complejo Gastronómico del Tocaio. http://hdl.handle.net/10251/141473

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/141473

Files in this item

Item Metadata

Title: Complejo Gastronómico del Tocaio
Author: Graullera Plaza, Albert
Director(s): Lillo Navarro, Manuel García-Burgos Vijande, Alberto
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Proyectos Arquitectónicos - Departament de Projectes Arquitectònics
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Arquitectura - Escola Tècnica Superior d'Arquitectura
Read date / Event date:
2018-07-23
Issued date:
Abstract:
[ES] La pretensión del proyecto es la de ser un complejo gastronómico donde producción, enseñanza y cocina se funden con el paisaje generando una experiencia muy próxima al terreno, a los cultivos y la cocina. El proyecto ...[+]


[EN] The aim of the project is to be a gastronomic complex where production, teaching and cooking merge with the landscape generating an experience very close to the land, the crops and the kitchen. The project is defined ...[+]
Subjects: Reuse , Reutilización , Rehabilitación , Rehabilitation , Trilladora del Tocaio (El Palmar) , La Albufera (Valencia) , El Palmar (Valencia) , El Palmar (València) , Cooking schools , Garden , Jardín , Cultivos , Complejo gastronómico , Pérgola vegetal. , Crops , Gastronomic complex
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Máster Universitario en Arquitectura-Màster Universitari en Arquitectura
Type: Tesis de máster

Location


 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record