Visualizaciones | |
---|---|
Non-invasive ultrasonic technology for continuous monitoring of pork loin and ham dry salting | 75 |
mayo 2024 | junio 2024 | julio 2024 | agosto 2024 | septiembre 2024 | octubre 2024 | noviembre 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Non-invasive ultrasonic technology for continuous monitoring of pork loin and ham dry salting | 0 | 0 | 2 | 6 | 2 | 1 | 1 |
Visualizaciones | |
---|---|
PRADOS;Garcia-Perez;Benedito - Non-invasive ultrasonic technology for continuous monitoring of po....pdf | 189 |
Visualizaciones | |
---|---|
Estados Unidos | 39 |
España | 10 |
China | 9 |
Francia | 6 |
Japón | 5 |
Canadá | 2 |
Irlanda | 2 |
Bélgica | 1 |
Visualizaciones | |
---|---|
Valencia | 8 |
Grenoble | 6 |
Hangzhou | 6 |
Alameda | 5 |
Des Moines | 5 |
Louisville | 5 |
Tokyo | 5 |
Ashburn | 2 |
Dublin | 2 |
Pride | 2 |