- -

Whole citrus fruits in total mixed rations for Mediterranean milking ewes. Milk production and composition

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Whole citrus fruits in total mixed rations for Mediterranean milking ewes. Milk production and composition

Mostrar el registro completo del ítem

Piquer Querol, O.; Rodríguez Garcia, M.; Blas Ferrer, E.; Cerisuelo, A.; Fernández Martínez, CJ.; Pascual Amorós, JJ. (2011). Whole citrus fruits in total mixed rations for Mediterranean milking ewes. Milk production and composition. Options Mediterraneennes. Serie A: Seminaires Mediterraneens. 99:251-258. http://hdl.handle.net/10251/147521

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/147521

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Whole citrus fruits in total mixed rations for Mediterranean milking ewes. Milk production and composition
Otro titulo: Agrumes entiers dans les rations totales mélangeés pour brebis laitières méditerranéennes. Production et composition du lait
Autor: Piquer Querol, Olga Rodríguez Garcia, Martín Blas Ferrer, Enrique Cerisuelo, Alba Fernández Martínez, Carlos Javier Pascual Amorós, Juan José
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Fecha difusión:
Resumen:
[Otros] Dans cette étude, 48 brebis en lactation, appartenant à 2 races méditerranéennes, la race Guirra (race autochtone rustique) ou la race Manchega (race mixte) ont été utilisées pour évaluer l¿effet de l¿inclu- ...[+]


[EN] A total of 48 lactating ewes, belonging to 2 different Mediterranean breeds Guirra (rustic native breed) and Manchega (mixed aptitude breed) were used to evaluate the effect of the inclusion of whole citrus fruits ...[+]
Palabras clave: Citrus , By-products , Lactating ewes , Milk production , Milk fat , Milk protein , Cereals , Beet pulp
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Options Mediterraneennes. Serie A: Seminaires Mediterraneens. (issn: 1016-121X )
Editorial:
CIHEAM
Versión del editor: http://om.ciheam.org/om/pdf/a99/00801565.pdf
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/INIA//CAL03-089/
Agradecimientos:
This study was subsidized by the Consejeria de Agricultura, Pesca y Alimentación of the Regional Government of Valencia, and by the project INIA CAL03-089. 6.
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem