- -

Enhancing the antimicrobial activity of eugenol, carvacrol and vanillin immobilised on silica supports against Escherichia coli or Zygosaccharomyces rouxii in fruit juices by their binary combinations

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Enhancing the antimicrobial activity of eugenol, carvacrol and vanillin immobilised on silica supports against Escherichia coli or Zygosaccharomyces rouxii in fruit juices by their binary combinations

Mostrar el registro completo del ítem

Ribes-Llop, S.; Ruiz Rico, M.; Pérez-Esteve, É.; Fuentes López, A.; Barat Baviera, JM. (2019). Enhancing the antimicrobial activity of eugenol, carvacrol and vanillin immobilised on silica supports against Escherichia coli or Zygosaccharomyces rouxii in fruit juices by their binary combinations. LWT - Food Science and Technology. 113:1-10. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2019.108326

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/147620

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Enhancing the antimicrobial activity of eugenol, carvacrol and vanillin immobilised on silica supports against Escherichia coli or Zygosaccharomyces rouxii in fruit juices by their binary combinations
Autor: Ribes-Llop, Susana Ruiz Rico, María Pérez-Esteve, Édgar Fuentes López, Ana Barat Baviera, José Manuel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] In this work, the antimicrobial activity and synergistic effect of eugenol, carvacrol and vanillin immobilised on MCM-41 microparticles against Escherichia coli and Zygosaccharomyces rouxii, on culture media and fruit ...[+]
Palabras clave: Eugenol , Carvacrol , Vanillin , Mesoporous silica particles , Juice
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
LWT - Food Science and Technology. (issn: 0023-6438 )
DOI: 10.1016/j.lwt.2019.108326
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2019.108326
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/RTI2018-101599-B-C21/ES/DESARROLLO Y APLICACION DE SISTEMAS ANTIMICROBIANOS PARA LA INDUSTRIA ALIMENTARIA BASADOS EN SUPERFICIES FUNCIONALIZADAS Y SISTEMAS DE LIBERACION CONTROLADA/
Agradecimientos:
Authors gratefully acknowledge the financial support from the Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades, Spain the Agencia Estatal de Investigación, Spain and FEDER-EU, European Union (Project RTI2018-101599-B-C21). ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem