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Effect of Fe content, sintering temperature and powder processing on the microstructure, fracture and mechanical behaviours of Ti-Mo-Zr-Fe alloys

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Effect of Fe content, sintering temperature and powder processing on the microstructure, fracture and mechanical behaviours of Ti-Mo-Zr-Fe alloys

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Mohan, P.; Elshalakany, AB.; Osman, T.; Amigó, V.; Mohamed, A. (2017). Effect of Fe content, sintering temperature and powder processing on the microstructure, fracture and mechanical behaviours of Ti-Mo-Zr-Fe alloys. Journal of Alloys and Compounds. 729:1215-1225. https://doi.org/10.1016/j.jallcom.2017.09.255

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/148178

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Título: Effect of Fe content, sintering temperature and powder processing on the microstructure, fracture and mechanical behaviours of Ti-Mo-Zr-Fe alloys
Autor: Mohan, P. Elshalakany, Abou Bakr Osman, T.A. Amigó, Vicente Mohamed, Alaa
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Mecánica y de Materiales - Departament d'Enginyeria Mecànica i de Materials
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The present work studies the effect of iron on the microstructural characterization and mechanical properties of Ti12Mo6ZrxFe alloys that fabricated by two different techniques elemental blend (EB) at 600 MPa and ...[+]
Palabras clave: Elemental blend , Mechanical alloying , Biocompatibility , Mechanical properties
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Alloys and Compounds. (issn: 0925-8388 )
DOI: 10.1016/j.jallcom.2017.09.255
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.jallcom.2017.09.255
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//MAT2014-53764-C3-1-R/ES/ESTUDIO DEL COMPORTAMIENTO TRIBO-ELECTROQUIMICO EN NUEVAS ALEACIONES DE TITANIO DE BAJO MODULO Y SU MODIFICACION SUPERFICIAL PARA APLICACIONES BIOMEDICAS./
Agradecimientos:
The authors would like to thank the SME (Electron Microscopy Service) of the Universitat Politecnica de Valencia (UPV) - Spain, the Spanish Ministry of Economy and Competitiveness under the Research Project MAT2014-53764-C3-1-R, ...[+]
Tipo: Artículo

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