- -

Anthocyanin biosynthesis and accumulation in blood oranges during postharvest storage at different low temperatures

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Anthocyanin biosynthesis and accumulation in blood oranges during postharvest storage at different low temperatures

Mostrar el registro completo del ítem

Carmona-López, L.; Alquézar-García, B.; Marques, VV.; Peña, L. (2017). Anthocyanin biosynthesis and accumulation in blood oranges during postharvest storage at different low temperatures. Food Chemistry. 237:7-14. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.05.076

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/149555

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Anthocyanin biosynthesis and accumulation in blood oranges during postharvest storage at different low temperatures
Autor: Carmona-López, Lourdes Alquézar-García, Berta Marques, Viviani V. Peña, L.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario Mixto de Biología Molecular y Celular de Plantas - Institut Universitari Mixt de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Blood oranges require low temperature for anthocyanin production. We have investigated the activation of anthocyanin biosynthesis and accumulation in the pulp of Moro blood and Pera blond oranges (Citrus sinensis L. ...[+]
Palabras clave: Blood oranges , Anthocyanin biosynthesis , Cold temperature storage , Citrus
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Chemistry. (issn: 0308-8146 )
DOI: 10.1016/j.foodchem.2017.05.076
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.05.076
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/FAPESP//2014%2F12616-9/
info:eu-repo/grantAgreement/FAPESP//2014%2F23447-3/
Agradecimientos:
This work was support by the São Paulo Research Foundation (FAPESP, Brazil) project (FAPESP 2014/12616-9) and Fundecitrus. LC was funded by grant from FAPESP (2014/23447-3).
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem