- -

Study of the effect of microwave power coupled with hot air drying on orange peel by dielectric spectroscopy

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Study of the effect of microwave power coupled with hot air drying on orange peel by dielectric spectroscopy

Mostrar el registro completo del ítem

Talens Vila, C.; Castro Giraldez, M.; Fito Suñer, PJ. (2016). Study of the effect of microwave power coupled with hot air drying on orange peel by dielectric spectroscopy. LWT - Food Science and Technology. 66:622-628. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2015.11.015

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/149929

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Study of the effect of microwave power coupled with hot air drying on orange peel by dielectric spectroscopy
Autor: Talens Vila, Clara Castro Giraldez, Marta Fito Suñer, Pedro José
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Monitoring moisture and water activity during drying is crucial for process optimization, avoiding inadequate uses of energy. The main objective of this work was to study the dielectric properties of orange peel during ...[+]
Palabras clave: Permittivity , GAB model , Isotherms , Orange peel , Hot air microwave drying
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
LWT - Food Science and Technology. (issn: 0023-6438 )
DOI: 10.1016/j.lwt.2015.11.015
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2015.11.015
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID-10-14/
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2011-30096/ES/DESARROLLO DE UN SISTEMA NO DESTRUCTIVO DE CONTROL DE CALIDAD Y SEGURIDAD EN CARNE Y PRODUCTOS CARNICOS MEDIANTE ESPECTROSCOPIA DIELECTRICA./
Agradecimientos:
The authors would like to acknowledge the Basque Government for the financial support of the project (LasaiFood). The author Marta Castro-Giraldez wants to thanks to the UPV Postdoctoral Program (PAID-10-14) from Universidad ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem