- -

Influence of high pressure homogenization (HPH) on the structural stability of an egg/dairy emulsion

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Influence of high pressure homogenization (HPH) on the structural stability of an egg/dairy emulsion

Mostrar el registro completo del ítem

Marco-Molés, R.; Hernando Hernando, MI.; Llorca Martínez, ME.; Pérez-Munuera, I. (2012). Influence of high pressure homogenization (HPH) on the structural stability of an egg/dairy emulsion. Journal of Food Engineering. 109(4):652-658. https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2011.11.031

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/150662

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Influence of high pressure homogenization (HPH) on the structural stability of an egg/dairy emulsion
Autor: Marco-Molés, R. Hernando Hernando, Mª Isabel Llorca Martínez, Mª Empar Pérez-Munuera, I.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] High pressure homogenization (HPH) is a novel non-thermal preservation technology, which can improve the microbiological quality of products without affecting their stability. The main objective of this paper is to ...[+]
Palabras clave: High pressure homogenization , Emulsion , Microstructure , Proteins , Lipids
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2011.11.031
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2011.11.031
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MEC//AGL2007-30951-E/ES/Ayuda complementaria al Proyecto Europeo "HIGHQ-RTE"/
info:eu-repo/grantAgreement/EC//023140/
Agradecimientos:
Authors want to thank to the European Commission for the financial support (Project FP6-FOOD-023140), to the Ministerio de Educación y Ciencia (Spain) for the grant awarded to the author R. Marco-Molés, and to the ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem