- -

Dynamic measurement of dielectric properties of food snack pellets during microwave expansion

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Dynamic measurement of dielectric properties of food snack pellets during microwave expansion

Mostrar el registro completo del ítem

Gutiérrez Cano, JD.; Catalá Civera, JM.; Bows, J.; Penaranda-Foix, FL. (2017). Dynamic measurement of dielectric properties of food snack pellets during microwave expansion. Journal of Food Engineering. 202:1-8. https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2017.01.021

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/151438

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Dynamic measurement of dielectric properties of food snack pellets during microwave expansion
Autor: Gutiérrez Cano, José Daniel Catalá Civera, José Manuel Bows, John Penaranda-Foix, Felipe L.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Comunicaciones - Departament de Comunicacions
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The in situ dielectric properties of a starch-based food pellet have been measured during microwave expansion. A dual-mode cylindrical cavity allowed simultaneous microwave heating and dielectric measurements of a ...[+]
Palabras clave: Food pellets , Microwave heating , Microwave expansion , Foaming , Dielectric properties , Cavity perturbation method
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2017.01.021
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2017.01.021
Agradecimientos:
The work presented in this paper was funded by PepsiCo R&D.
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem