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Thermodynamic analysis and modeling of water vapor adsorption isotherms of roasted specialty coffee (Coffee arabica L. cv. Colombia)

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

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Thermodynamic analysis and modeling of water vapor adsorption isotherms of roasted specialty coffee (Coffee arabica L. cv. Colombia)

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Collazos Escobar, GA. (2020). Thermodynamic analysis and modeling of water vapor adsorption isotherms of roasted specialty coffee (Coffee arabica L. cv. Colombia). http://hdl.handle.net/10251/151534

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Title: Thermodynamic analysis and modeling of water vapor adsorption isotherms of roasted specialty coffee (Coffee arabica L. cv. Colombia)
Secondary Title: Análisis termodinámico y modelización de isotérmas de adsorción de vapor de agua del café especial tostado (Coffee arabica L. cv. Colombia)
Author: Collazos Escobar, Gentil Andres
Director(s): García Pérez, José Vicente Bon Corbín, José Sánchez Torres, Eduardo Antonio
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
GEO Data: Universitat Politècnica de València
Read date / Event date:
2020-09-25
Issued date:
Abstract:
[EN] Water vapor adsorption isotherms represent an effective and valuable tool for predicting the hygroscopic behavior of foods under different humidities and temperatures. Besides, isotherms can be used to determine the ...[+]


[ES] Las isotermas de adsorción de vapor de agua representan una herramienta eficaz y valiosa para predecir el comportamiento higroscópico de los alimentos bajo diferentes humedades y temperaturas. Además, se pueden utilizar ...[+]
Subjects: Procesamiento húmedo , Higroscopicidad , Área de superficie de adsorción , Proceso espontáneo , Propiedades diferenciales , Wet processing , Hygroscopicity , Adsorption surface area , Spontaneous process , Differential properties
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Máster Universitario en Ciencia e Ingeniería de los Alimentos-Màster Universitari en Ciència i Enginyeria Dels Aliments
Type: Tesis de máster

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