- -

Influence of controlled deficit irrigation on tomato functional value

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

  • Estadisticas de Uso

Influence of controlled deficit irrigation on tomato functional value

Show full item record

Martí-Renau, R.; Valcárcel-Germes, M.; Leiva-Brondo, M.; Lahoz, I.; Campillo, C.; Rosello Ripolles, S.; Cebolla Cornejo, J. (2018). Influence of controlled deficit irrigation on tomato functional value. Food Chemistry. 252:250-257. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.01.098

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/155003

Files in this item

Item Metadata

Title: Influence of controlled deficit irrigation on tomato functional value
Author: Martí-Renau, Raul Valcárcel-Germes, Mercedes Leiva-Brondo, Miguel Lahoz, Inmaculada Campillo, Carlos ROSELLO RIPOLLES, SALVADOR Cebolla Cornejo, Jaime
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Conservación y Mejora de la Agrodiversidad Valenciana - Institut Universitari de Conservació i Millora de l'Agrodiversitat Valenciana
Issued date:
Abstract:
[EN] The effect of controlled deficit irrigation (CDI) on the accumulation of carotenoids, polyphenols and l-ascorbic acid was studied in conventional and high lycopene tomato cultivars. Plants were initially irrigated to ...[+]
Subjects: Carotenoid , Polyphenol , Ascorbic acid , High-lycopene cultivar , Solanum lycopersicum
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
Source:
Food Chemistry. (issn: 0308-8146 )
DOI: 10.1016/j.foodchem.2018.01.098
Publisher:
Elsevier
Publisher version: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.01.098
Project ID:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//RTA2011-00062-C04-01/ES/Optimización de la calidad organoléptica y funcional del tomate de industria. Selección de genotipos y técnicas de cultivo respetuosas con el medio ambiente/
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//RTA2011-00062-C04-02/ES/Optimización de la calidad organoléptica y funcional del tomate de industria. Selección de genotipos y técnicas de cultivo respetuosas con el medio ambiente/
info:eu-repo/grantAgreement/Junta de Extremadura//GRU10130/
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//RTA2011-00062-C04-03/ES/Optimización de la calidad organoléptica y funcional del tomate de industria. Selección de genotipos y técnicas de cultivo respetuosas con el medio ambiente (III)/
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//RTA2011-00062-C04-04/ES/Optimización de la calidad organoléptica y funcional del tomate de industria. Selección de genotipos y técnicas de cultivo respetuosas con el medio ambiente (IV)/
Thanks:
This research was partially funded by the Spanish national government (INIA, RTA2011-00062), an Spanish regional government (Gobierno de Extremadura, GRU-10130) and the European Union (FEDER funds)
Type: Artículo

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record