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Influence of the functionalisation of mesoporous silica material UVM-7 on polyphenol oxidase enzyme capture and enzymatic browning

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Influence of the functionalisation of mesoporous silica material UVM-7 on polyphenol oxidase enzyme capture and enzymatic browning

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dc.contributor.author Muñoz-Pina, Sara es_ES
dc.contributor.author Ros-Lis, José Vicente es_ES
dc.contributor.author Argüelles Foix, Angel Luís es_ES
dc.contributor.author Martínez-Máñez, Ramón es_ES
dc.contributor.author Andrés Grau, Ana María es_ES
dc.date.accessioned 2020-12-01T04:32:16Z
dc.date.available 2020-12-01T04:32:16Z
dc.date.issued 2020-04-25 es_ES
dc.identifier.issn 0308-8146 es_ES
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10251/156103
dc.description.sponsorship The authors are grateful to the Spanish Government (Projects RTI2018-100910-B-C44 and MAT2015-64139-C4-1) and the Generalitat Valencia (Project PROMETEO/2018/024) for support es_ES
dc.language Inglés es_ES
dc.publisher Elsevier es_ES
dc.relation.ispartof Food Chemistry es_ES
dc.rights Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) es_ES
dc.subject PPO es_ES
dc.subject Tyrosinase es_ES
dc.subject Inhibition es_ES
dc.subject UVM-7 es_ES
dc.subject Amines es_ES
dc.subject Apple juice es_ES
dc.subject.classification QUIMICA INORGANICA es_ES
dc.subject.classification TECNOLOGIA DE ALIMENTOS es_ES
dc.subject.classification QUIMICA ORGANICA es_ES
dc.title Influence of the functionalisation of mesoporous silica material UVM-7 on polyphenol oxidase enzyme capture and enzymatic browning es_ES
dc.type Artículo es_ES
dc.identifier.doi 10.1016/j.foodchem.2019.125741 es_ES
dc.relation.projectID info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/RTI2018-100910-B-C44/ES/DISEÑO Y APLICACIONES SELECCIONADAS DE NANOMATERIALES POROSOS MULTIFUNCIONALES CON POROSIDAD MEJORADA/ es_ES
dc.relation.projectID info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//MAT2015-64139-C4-1-R/ES/NANOMATERIALES INTELIGENTES, SONDAS Y DISPOSITIVOS PARA EL DESARROLLO INTEGRADO DE NUEVAS HERRAMIENTAS APLICADAS AL CAMPO BIOMEDICO/ es_ES
dc.relation.projectID info:eu-repo/grantAgreement/GVA//PROMETEO%2F2018%2F024/ES/Sistemas avanzados de liberación controlada/ es_ES
dc.rights.accessRights Abierto es_ES
dc.contributor.affiliation Universitat Politècnica de València. Departamento de Química - Departament de Química es_ES
dc.contributor.affiliation Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament es_ES
dc.contributor.affiliation Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments es_ES
dc.description.bibliographicCitation Muñoz-Pina, S.; Ros-Lis, JV.; Argüelles Foix, AL.; Martínez-Máñez, R.; Andrés Grau, AM. (2020). Influence of the functionalisation of mesoporous silica material UVM-7 on polyphenol oxidase enzyme capture and enzymatic browning. Food Chemistry. 310:1-8. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.125741 es_ES
dc.description.accrualMethod S es_ES
dc.relation.publisherversion https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.125741 es_ES
dc.description.upvformatpinicio 1 es_ES
dc.description.upvformatpfin 8 es_ES
dc.type.version info:eu-repo/semantics/publishedVersion es_ES
dc.description.volume 310 es_ES
dc.identifier.pmid 31806389 es_ES
dc.relation.pasarela S\401061 es_ES
dc.contributor.funder Generalitat Valenciana es_ES
dc.contributor.funder Ministerio de Economía y Empresa es_ES
dc.contributor.funder Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades es_ES
dc.contributor.funder Agencia Estatal de Investigación


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